Campaments

[ Traducir al castellano ] [ Translate to English ]

Disposem de terrenys per acollir acampades familiars i de grups.

Si ets una entitat utilitza el servei de Minyons Escoltes Campaments i Més ( http://www.campaments.cat ) per a fer les vostres reserves de l’espai. També podeu utilitzar  el formulari que us facilitem a l’apartat contacte per conèixer el vostre interès o respondre alguna qüestió.campaments i mes

Podem oferir-vos serveis de monitoratge, tallers mediambientals, educacionals, guiatge, i altres. No dubteu en demanar-nos-ho.

Si necessiteu nevera o congelador, en disposem a la masia i està a la vostra disposició.

Si no sou entitat contacteu directament amb nosaltres per gestionar la reserva de l’espai utilitzant el formulari anterior contacte.

Nota: Són 6.000 m2 que estem millorant en serveis. Ara mateix disposa ja de un espai de cuina (barbacoa i lloc per a rentar plats) i els lavabos secs. També estem construint l’espai central en que s’hi ha d’ubicar una gran cúpula. Podeu veure alguna entrada que en fa referència. Treball amb gabions.

Els espais són:

Per a famílies tenim un àrea a tocar de la masia amb tots els serveis (mireu la proposta de lloguer de la caravana). Té capacitat per acollir dos o tres tendes grans.

terreny

Terreny pla amb bona ombra

Per a grups més nombrosos el terreny d’acampada juvenil a 50 metres de la finca principal. Té una superfície de 6.000 metres de pins, oliveres centenàries, alzines i altres.

progres cupula

Espai central

Espai de cuina

Espai de cuina

I pels aventurers disposem d’un terreny sense cap servei per auto-construir-se el que calgui! Scouts francesos  ja s’hi ha allotjat.  Si esteu interessats en una proposta així no dubteu en consultar-nos.

El lloc: (clica per ampliar) zona acampada